Sjors Sportief en Hapkido

Sjors Sportief en Hapkido

Zie ook

Sportschool Dekkers werkt samen met Sjors Sportief om Hapkido bekend te maken onder de jeugd in de gemeenten Geldrop, Sint-Oedenrode en Veldhoven. ‘Sjors’ brengt jaarlijks tienduizenden kinderen in aanraking met sport en cultuur. Deze twee groene wezentjes gewapend met een basketbal en een kwast, duiken steeds vaker op in Nederland.

Het duo Sjors Sportief en Sjors Creatief nodigt kinderen uit om kennis te maken met sportieve en culturele activiteiten. Dit landelijke project bestaat al 5 jaar en loopt momenteel in ruim 50 gemeenten en is enorm succesvol. Veel deelnemende gemeentes krijgen landelijke subsidie om sport en cultuur te stimuleren onder jeugd. In gemeenten die aangehaakt zijn bij ‘Sjors’, kunnen clubs en verenigingen eenvoudig een activiteit online aanmelden, die in een kleurrijk boekje terecht komt dat op alle basisscholen wordt uitgedeeld. Kinderen kunnen zich vervolgens op deze leuke website digitaal inschrijven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin Dekkers via mail info@sportschooldekkers.nl of rechtstreeks via info@sjorssportief.nl

Posted in Geen categorie